top of page

FIRMAFEST

Når du skal planlægge firmafester eller andre former for firmaarrangementer så er Event Aarhus din professionelle eventplanlægger og samarbejdspartner. Uanset størrelse og omfang af arrangementet, står vi klar til at klare alt fra planlægning, logistik og opsætning til catering, barløsninger og underholdning. - ''Lad bekymringerne blive på kontoret, så står vi for resten'' 


Vi tilbyder totale løsninger på firmafesten, alt fra 50 -1000 gæster med ud af huset løsninger på eksterne lokationer, teltløsninger, lager, kantine etc. 

Event Aarhus sætter en ære i at levere service af høj kvalitet. De typer af firmaarrangementer, vi laver, er lige så forskellige som de kunder, vi betjener. Hver begivenhed er unik med sine egne krav - vores eventkoordinator står klar til at skræddersy alt, så det passer bedst til dine/jeres behov. Vores mål er at yde det højeste serviceniveau gennem at lytte til vores klienters vision og levere ekstraordinære oplevelser, der taler til deres værdier, samtidig med at de opnår deres mål.

 

Dine medarbejdere arbejder hårdt, og at skabe en mindeværdig firmabegivenhed er en glimrende måde at vise dem, hvor meget det hårde arbejde værdsættes. Vi kan planlægge alle dine begivenhedsdetaljer fra start til slut, så du kan nyde de specielle øjeblikke med dine medarbejdere. Det er kærligheden til det vi laver og vores opmærksomhed på detaljer, der sikrer, at alle aspekter af dit arrangement bliver en succes.

FLERE FIRMA EVENTS

Event Aarhus er din professionelle eventplanlægger og samarbejdspartner, når der skal planlægges et firmaarrangement. Uanset størrelsen og rammerne for eventet, er vi klar til at varetage alle opgaver fra planlægning, logistik og opsætning til mad, barløsning og underholdning.

Citrus Feast
bottom of page