top of page

OM OS

Event Aarhus er et eventbureau og din professionelle samarbejdspartner ved afholdelse af events, fester og/eller underholdning. Vi tilbyder totale eventløsninger og arbejder tæt sammen med en lang række af de bedste folk indenfor catering, eventteknik, underholdning, dekoration, eksekvering og servering. 

 

Vores mission er at yde det højeste serviceniveau til alle vores kunder, ved at lytte til deres vision og levere ekstraordinære oplevelser, der taler til deres værdier, samtidig med at de opnår deres mål. Vi stræber os for at skabe mindeværdige øjeblikke, der varer hele livet. 

 

Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du sidder tilbage med ubesvarede spørgsmål, eller du ønsker at sende os en forespørgsel.​

'SAMMEN SKABER VI SUCCESEN'

Martin Gejl Jensen

Partner & Eventkoordinator

Tlf: +45 29 21 26 09

Email: Info@Event-Aarhus.dk

Matias Drejer

CEO & Founder 

Tlf: +45 26 28 31 45

Email: Info@Event-Aarhus.dk

IMG_0014_edited_edited.png
BLIV EN DEL AF EVENT AARHUS

Søger du et studiejob med mulighed for mange timer, et spændende arbejdsmiljø og har du et godt drive? - så er du måske vores nye kollega

 

OBS: Du behøver ikke tidligere erfaring, eneste krav er at du er fyldt 21 år, er imødekommende overfor vores kunder og servicemindet.
 

Send os en uopfordret ansøgning. Vi glæder os til at høre fra dig!

Flot eksekveret og koordineret

Matias og Event Aarhus hjalp os i forbindelse med et stort jubilæumsarrangement for næsten 300 deltagere. Event Aarhus klarede opgaven virkelig flot. De koordinerede både AV-udstyr, mad, drikke og teltfaciliteter - og det hele spillede i løbet af dagen. Vi har følt os fuldstændig trygge hele vejen igennem.

Personalearrangement i topklassen

Event Aarhus leverede en samlet løsning til en personalefest for 200 deltagere.

Alt på aftenen gik perfekt og var som aftalt og lidt til. Event Aarhus leverer lækkert mad og drikke. Har styr på alt den tekniske med lyd og lys. Flot udsmykning. De bedste anbefalinger herfra.

Event Aarhus stod for dette års Oktoberfest i Mariendal. Matias er utrolig service-minded og en dygtig tovholder igennem både planlægningen og eksekveringen af festen, så vi følte os i trygge hænder fra start til slut. De bedste anbefalinger herfra.

bottom of page